This page is also available in: English (English) 简体中文 (Chinese (Simplified))

Pakej Daftar Syarikat Baru di Malaysia

Masa adalah wang! 3E memahami  anda mahu memulakan perniagaan denga kadar segera di Malaysia. Kami adalah cukup kecil tapi cekap  bertindak balas terhadap semua keperluan anda, dan juga cukup besar untuk menyediakan semua Perkhidmatan Pembentukan Syarikat Baharu yang sebuah anda perlukan . Jangan lepaskan peluang perniagaan tanpa birokrasi!

Berdasarkan pengalaman lepas 3E Accounting apabila mendaftarkan syarikat Malaysia dengan SSM, seluruh  proses pemerbadanan syarikat akan mengambil masa 5-7 hari. Rekod 3E adalah untuk mendaftar Syarikat Malaysia dalam tempoh 1 hari bekerja dari tarikh pengarah; pemegang saham menandatangani dokumen-dokumen Pendaftaran  Syarikat di pejabat kami. Untuk maklumat lanjut mengenai proses Persediaan  Syarikat di Malaysia dan butiran asas pakej pemerbadanan, anda boleh merujuk kepada Perkhidmatan Pemerbadanan Syarikat anda di Malaysia.

 

Pakej Perkhidmatan Pendaftaran Syarikat Baharu di Malaysia

Kami di 3E Accounting member perkhidmatan pendaftaran syarikat Malaysia dengan pantas & licin untuk anda. Sila lihat pakej yang kami ada dengan tiada kos tersembunyi dan lain-lain.

Ia adalah sangat penting untuk melantik orang kompeten untuk bertindak sebagai pengarah tempatan untuk syarikat anda di Malaysia. Perkhidmatan pengarah nomini kami dengan yuran ekonomi dijamin berkualiti tinggi kerana ia adalah yang terbaik di pasaran. Satu langkah yang salah dalam pelantikan itu boleh membawa akibat buruk kepada syarikat. Untuk memahami lebih lanjut, sila rujuk kepada “Melantik Orang Kompeten sebagai Penama Pengarah anda di Malaysia“.

 Usahawan tempatan
RM2,000 (tertakluk kepada 6% Cukai Perkhidmatan)
Sesuai untuk usahawan tempatan
Usahawan asing dengan perkhidmatan Penama untuk Pengarah
RM7,000 (tertakluk kepada 6% Cukai Perkhidmatan)
Sesuai untuk Usahawan asing yang memerlukan perkhidmatan pengarah nomini
Perkhidmatan Pengarah PenamaTidak berkaitanTermasuk
Dikembalikan Deposit KeselamatanTidak berkaitanKami akan diperlukan untuk mengumpul Refundable Security Deposit sebanyak RM5,000 di atas yuran perkhidmatan RM7,000
Perancangan cukai dan nasihat GST oleh Pengarah Cukai kami dari Big FourPercumaPercuma
Pemantauan tarikh akhir pemfailanPercumaPercuma
Perkhidmatan surat pengimbasan atas permintaanImbasan percuma dan tanpa hadImbasan percuma dan tanpa had
Carian NamaTidak terhadTidak terhad
Nama Tempahan (RM50 Per Name)22
Surat Kelulusan Guna Nama (RM50 setiap surat)PercumaPercuma
Pengarah & Pemegang saham & Pemilik Berfaedah (RM100 bagi setiap Pengarah Tambahan / Pemegang Saham / Pemilik Berfaedah)Percuma bagi tiga nama pertamaPercuma bagi tiga nama pertama
Modal Dikeluarkan & Modal Berbayar *RM1 – RM1,000RM1 – RM1,000
Resolusi Lembaga pertamaTermasukTermasuk
Resolusi Menyokong Akaun Pembukaan Bank (RM1590 bagi setiap Bank)Percuma bagi dua akaun pertamaPercuma bagi dua akaun pertama
Rujukan Bank (RM50 bagi setiap Bank)Percuma untuk OCBCPercuma untuk OCBC
Salinan sah benar yang diperakui Dokumen Pemerbadanan (RM30 bagi setiap set)2 Sets2 Sets
Perkhidmatan kesetiausahaan Tahunan Syarikat (RM1,000 setiapTahun)TermasukTermasuk
“.com” Pendaftaran Nama DomainPercuma Untuk Tahun pertamPercuma Untuk Tahun pertama
Sebutharga PiawaiPakej Daftar Syarikat Baru - Pakej Lokal asasPakej Daftar Syarikat Baru - Perkhidmatan Pengarah Penama Asing
 Daftar sekarangDaftar sekarang

* Pakej yuran pendaftaran syarikat kami tidak termasuk modal berbayar awal untuk syarikat anda. Sila ambil perhatian bahawa modal berbayar permulaan adalah dianggap sebagai pendahuluan tunai daripada pemegang saham kepada syarikat. Walau bagaimanapun, ia adalah pilihan Syarikat tentang bagaimana ia akan diambil kira dalam buku anda.

Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan mengenai Pendaftaran syarikat di Malaysia , sila e-mel kami di info@3ecpa.com.my dan kami akan membalas dalam masa 24 jam.

 

PAUTAN BERKAITAN