This page is also available in: English (English) 简体中文 (Chinese (Simplified))

3E Accounting Membantu anda membina perniagaan anda di Malaysia dan Seluruh Dunia. Penyedia Perkhidmatan Korporat yang Memimpin di Malaysia

atau pelajari lebih lanjut mengenai kami

3E Accounting Membantu Pendaftaran Syarikat di Malaysia!

Sebuah Satu Hentian Penyelesaian untuk Perniagaan Anda

Mendaftar Syarikat Di Malaysia Tidak Lama Lagi? 3e Accounting Boleh Membantu!

Memulakan perniagaan di Malaysia tidak lama lagi? 3E Accounting membantu perniagaan mendaftar syarikat baharu di Malaysia. Berdepan kesukaran menubuhkan syarikat di Malaysia? Bimbang bagaimana hendak mendaftar syarikat di Malaysia? Sebagai Pembekal Perkhidmatan Korporat, 3E Accounting memiliki kepakaran dalam pendaftaran Syarikat Sendirian Berhad di Malaysia dan juga membantu penubuhan perniagaan di Malaysia bagi pihak warga asing.

3E Accounting mampu membantu anda membuat carian nama syarikat dengan Pendaftar Syarikat bagi menyemak ketersediaan nama syarikat anda. Selepas kelulusan bagi pendaftaran syarikat liabiliti terhad anda, SSM akan mengeluarkan sijil pengesahan bagi nama dan nombor pendaftaran syarikat anda. Prosedur serupa terpakai bagi Perkongsian Liabiliti Terhad.

Samada ianya pendaftaran syarikat di Malaysia atau menukar Pembekal Perkhidmatan Korporat, 3E Accounting sebagai pakar penyediaan syarikat dan agen yang berdaftar dengan Institut Akauntan Malaysia (MIA), kami menawarkan pelbagai perkhidmatan termasuk Pemerbadanan Syarikat Malaysia, Perkongsian Liabiliti Terhad dan Pendaftaran Syarikat Malaysia, Penubuhan Syarikat Luar Pesisir (Offshore), Khidmat Setiausaha Korporat, Perakaunan GST, Menyimpan Buku (Bookkeeping), Perakaunan Pengurusan, Sumber Manusia dan Penggajian, Kecairan (Liquidation) dan Pembubaran (Striking-off) Syarikat atau Perkongsian Liabiliti Terhad, Percukaian Korporat dan Persendirian, Pengurusan Cukai dan Pengecualian bagi Dagangan Antarabangsa, Pelbagai Permohonan Perlesenan serta Khidmat Nasihat Perniagaan di Malaysia.

3E Accounting merupakan pakar Penyediaan Syarikat dan Pusat Sehenti & Pembekal Perkhidmatan bagi Perniagaan anda di Malaysia.

3E Accounting Senarai Mel

Di Peringkat Mana Perniagaan Anda?

Pilih satu dan lihat nasihat kami.

3E Accounting menawarkan pelbagai perkhidmatan termasuk:

Mulakan Perniagaan Anda di Malaysia

Mulakan Perniagaan Anda di Malaysia

Panduan Memulakan Perniagaan di Malaysia

Panduan Memulakan Perniagaan di Malaysia

Perkhidmatan Korporat Setiausaha Syarikat di Malaysia

Perkhidmatan Korporat Setiausaha Syarikat di Malaysia

Perkhidmatan Perakaunan - Simpan Kira Malaysia

Perkhidmatan Perakaunan dan Simpan Kira

Sumber Manusia - Perkhidmatan Penggajian di Malaysia

Perkhidmatan Penggajian di Malaysia

Perkhidmatan Percukaian di Malaysia

Perkhidmatan Percukaian di Malaysia

Kemahiran Menjamin Kualiti

Kemahiran Menjamin Kualiti

3E Accounting berbangga dengan sumber-sumber yang kami tawarkan bagi Khidmat Penyediaan Syarikat di Malaysia. Para pengarah dan kakitangan berkemahiran kami memiliki latarbelakang antarabangsa, budaya, akademik, dan kelayakan profesional yang berbeza. Kami memiliki keahlian bagi organisasi berbeza termasuk

  • Persatuan Akauntan Bertauliah Berkanun / Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)
  • Institut Akauntan Malaysia (MIA)
  • Agen Berlesen Cukai Barang dan Perkhidmatan (GST) dengan Kementerian Kewangan Malaysia

3E Accounting Pantas dan Responsif

3E Accounting Pantas dan Responsif

3E Accounting menawarkan perkhidmatan meluas yang pantas dan responsif. Standard perkhidmatan kami adalah tinggi. 3E Accounting menjamin perkhidmatan cemerlang bagi setiap klien pada setiap masa.

Kami mahu berkhidmat untuk anda. Tiada pihak dapat menandingi 3E Accounting dalam memperbadankan syarikat dengan kadar segera. Ribuan pelanggan kami yang berpuas hati menjadi bukti semua ini. Kami mampu menyediakan Syarikat untuk anda dalam tempoh hanya sejam.

Pengiktirafan Profesional adalah Mustahak

Pengiktirafan Profesional adalah Mustahak

3E Accounting amat berbangga diiktiraf oleh ACCA sebagai Majikan Yang Diluluskan pada 8 Jun 2014. Program ini hanya menamakan entiti yang diiktiraf ACCA kerana memiliki standard yang tinggi untuk latihan kakitangan dan pembangunan. Dengan anugerah ini, anda diberi jaminan bahawa 3E Accounting memenuhi standard antarabangsa di dalam sokongan pengajaran dan pembangunan.

Pada 23 Januari 2015, 3E Accounting telah dianugerahkan sijil sebagai firma perakaunan yang berdaftar denga MIA (Firma Ahli No. NF1352). Ini membuktikan bahawa 3E Accounting adalah firma perakaunan berkelayakan yang mampu menawarkan khidmat nasihat bertaraf tinggi bagi perniagaan anda.

Pada 28 April 2015, 3E Accounting telah diberi satu lagi penghormatan sebagai antara kumpulan pakar GST pertama diiktiraf sebagai Agen Berlesen Cukai Barang & Perkhidmatan (GST) oleh Kementerian Kewangan Malaysia. Lesen ini meluaskan lagi khidmat dan membolehkan kami menjadi pusat sehenti bagi solusi kepada semua jenis perniagaan.

Pusat Sehenti bagi Solusi Perniagaan Anda

Pusat Sehenti bagi Solusi Perniagaan Anda

Bagi perniagaan yang mementingkan penjimatan tetapi berhasrat mendaftar syarikat baharu di Malaysia, laman sesawang 3E Accounting merupakan pusat sehenti bagi solusi kepada semua keperluan penubuhan korporat. Kami menawarkan khdimat berkaitan perakaunan komprehensif yang memenuhi standard tinggi dari segi profesionalisme, ketepatan masa serta nilai. Syarikat kami menawarkan kepakaran yang sukar ditandingi dalam semua aspek penubuhan korporat termasuk:

  • Perakaunan
  • Percukaian
  • Kesetiausahaan
  • Pemasaran

Sekiranya anda perlukan khidmat perundingan PERCUMA sebelum memulakan syarikat anda di Malaysia, hubungi kami hari ini dan kami sedia membincangkan langkah-langkah bagi membantu anda membuka perniagaan anda di Malaysia dengan cepat dan jimat.

Luaskan Perniagaan Anda dengan 3E Accounting

Daftar Syarikat Malaysia Anda dengan Kami Hari Ini!