This page is also available in: enEnglish (English) zh-hans简体中文 (Chinese (Simplified))

Anugerah dan Pencapaian

Anugerah dan Pencapaian

3E Accounting dan pengarahnya telah mendapat pengiktirafan antarabangsa dan setempat berikut:

3E Accounting PLT is an independent Member of 3E Accounting International Network
Kami adalah firma ahli 3E Accounting International.

3E Accounting adalah pasukan yang diketuai oleh Kumpulan Bertauliah dan Profesional Berpengalaman
One Stop Solution for your Business

Tahun 2014, 3E Accounting ditubuhkan sebagai penyedia servis untuk perakauan, percukaian, kesetiausahaan korporat dan perkhidmatan penubuhan syarikat di Malaysia.

Association Chartered Certified Accountants Approved Employer

3E Accounting sangat berbangga kerana diiktiraf oleh badan ACCA sebagai ACCA Program Majikan sejak 8 Jun 2014. Program Majikan Terpilih ACCA hanya dipilih berdasarkan entiti syarikat yang mempunyai standard yang tinggi bagi latihan serta pembangunan kakitangan. Dengan anugerah ini menunjukkan bahawa anda boleh meyakini 3E memenuhi malah menjangkau standard secara global untuk pengajaran dan sokongan pembangunan.

A Firm Registered with the Malaysian Institute of Accountants

Di Malaysia, profession perakaunan dikawal selia oleh Akta Akauntan 1967. Akta tersebut mengkehendaki individu yang meanggap diri mereka sebagai atau mempraktikan amalan sebagai akauntan untuk didaftarkan sebagai ahli Institut Akauntan Malaysia (MIA). Pada 23 Januari 2015, 3E Accounting diperakui sebagai sebuah firma perakauan berdaftar dengan MIA (No Ahli Firma. NF 1352). Hal ini membuktikan bahawa 3E Accounting adalah sebuah firma perakaunan berkelayakan yang mampu menawarkan servis standard tertinggi secara professional untuk perusahaan anda.

Universiti Tunku Abdul Rahman

3E Accounting sangat berbangga dijemput oleh Universiti Tunku Abdul Rahman (UTAR) dalam mengambil bahagian di Festival Kerjaya UTAR 2015 pada 5 Ogos 2015.

PRweb

Satu penghormatan buat 3E Accounting apabila terpapar di dalam PRweb – 3E Accounting melangkah ke hadapan dengan pantas untuk pertumbuhan antarabangsa, pada 24 Ogos 2015. Kami amat berbesar hati untuk mempunyai setiap coretan kami terpapar di dalam banyak platform berita atas talian seperti Yahoo! Finance, Globe News Wire, StreetInsider dan International Business Times. Tulis untuk 3E Accounting, Malaysia.

ACCA Singapore

3E Accounting juga berbesar hati kerana tertera di artikel LLP di dalam Majalah ACCA – Rocky Path for LLP rollout, pada November 2015. ACCA’s Tulis pada isu LLP, yang menampilkan 3E Accounting.

TAFEP Exemplary Employer Award 2016

Stephanie Chua, Pengurus Rakan Kongsi 3E Accounting Malaysia, sangat berbesar hati untuk ditemubual oleh Channel NewsAsia apabila menerima Anugerah Majikan Contoh TAFEP 2016 di Singapura pada 8 April 2016.

Malaysia Member of the MIHRM

Stephanie Chua, Pengurus Rakan Kongsi 3E Accounting Malaysia dengan bangganya diiktiraf sebagai ahli tetap untuk Institut Pengurusan Sumber Manusia Malaysia (MIHRM), setelah beliau memenuhi setiap kehendak dari Pengurusan Institut Pengurusan Sumber Manusia Malaysia, berkenaan kelayakan professional dan juga pengalaman pada Jun 2016.

Xero Certified Advisor

Pada Jun 2016, 3E Accounting Pte. Ltd. Kini merupakan Penasihat Bertauliah Xero yang menasihati Xero Cloud Accounting Software di Malaysia mengenai nasihat dalam bidang yang diceburi untuk membantu pelanggan mereka dalam menyediakan perisian Xero, membantu untuk percukaian, dan membantu para pelanggan mereka memahami selok-belok tentang perusahaan mereka.

QuickBooks Certified ProAdvisor

Pada Jun 2016, 3E Accounting Pte. Ltd. Juga Penasihat Professional QuickBooks yang menyediakan perkhidmatan QuickBooks di atas talian di Malaysia untuk para pelanggan lebih memahami mengenai produk dan juga servis perkhidmatan pelanggan yang cemerlang.

Malaysia Brands Top Player 3E Accounting

Pada September 2016, 3E Accounting telah diiktiraf sebagai Top Player Firm di Malaysia oleh Malaysia Brands. Kami sangat gembira kerana terpilih khusus sebagai salah satu daripada firma utama yang menerima pengiktirafan tersebut.

Enterprise Services Insights

Pada September 2016, Enterprise Services Insights menempatkan 3E Accounting sebagai antara Top 10 Premium Compliance Service Providers untuk tahun 2016 bagi rantau APAC. Enterprise Services Insight’s Digital Magazine Aug-Sep 2016 Issue.

photo-goods-and-services-tax-gst-200x200

3E Accounting amat berbesar hati diiktiraf sebagai Ejen Percukaian Barang dan Servis yang dilesenkan oleh Kementerian Kewangan Malaysia pada Oktober 2016. Lesen ini membolehkan 3E Accounting meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan menyediakan pusat penyelesaian sehenti untuk semua jenis perniagaan.

15th Annual Malaysian Tax Conference

Lawrence Chai, Rakan Kongsi 3E Accounting, berbesar hati dijemput sebagai salah seorang panel untuk bercakap di pentas semasa Persidangan Tahunan Percukaian Malaysia ke 15. 3E Accounting gembira kerana dapat memberikan sokongan untuk persidangan ini sebagai rakan kongsi pada 7 hingga 9 November 2016.

Best Home-grown Global Accounting Network

Pada 2 Mac 2017, 3E Accounting International Network diberi penghormatan untuk dianugerahi Rangkaian Perakaunan Global yang Didahulukan oleh Jenama Singapura. Artikel Jenama Singapura di 3E Accounting Diakui sebagai Rangkaian Perakaunan Global yang Berkembang in Singapura.

Chartered Tax Institute of Malaysia

3E Accounting mempunyai lesen ejen cukai yang sah dan sijil amalan berkaitan untuk menawarkan penyelesaian profesional dan nasihat kepada pelanggan. Pengetahuan profesional kami dalam perakaunan cukai telah memastikan perkhidmatan profesional pasukan kami sentiasa di atas par.

Alexa

Pada Julai 2017, telah mendahului senarai sebagai Laman Web Pendaftaran Syarikat No.1 dalam talian di Malaysia menurut kedudukan dalam talian oleh alexa.com. Tawaran yang menang adalah sokongan oleh komuniti dalam talian yang 3E Accounting dapat memberikan apa-apa tetapi hasil yang luar biasa.

OCBC Bank

Pada 15 Ogos 2017, 3E Accounting diiktiraf secara rasmi sebagai Penerima Anugerah Rakan Kongsi OCBC Platinum. 3E Accounting telah lama dikenal sebagai pemimpin dalam perkhitmatan perakaunan, cukai, dan bidang undang-undang di Singapura dan Malaysia, dan diberi penghormatan untuk menerima penghargaan yang sangat berprestij ini dari OCBC.

3E Accounting mentioned in media

Pada bulan Oktober dan November 2017, 3E Accounting dinyatakan dalam media seperti “Seeking Alpha” dan “ChatBots Magazine”.

我们被选为马来西亚年度最佳的公司注册专家

Pada 1 November 2017, 3E Accounting PLT diberi penghormatan untuk dianugerahi Syarikat Pendaftaran Terbaik di Malaysia pada tahun 2017/2018. 3E Accounting PLT’s diiktiraf sebagai Pendaftaran Syarikat Terbaik di Malaysia pada tahun ini oleh Malaysia Brands.

Leading Accounting Services Provider of the Year

3E Accounting telah dipilih sebagai wakil Anugerah Kecemerlangan Global dan dianugerahi “Penyedia Perkhidmatan Perakaunan Utama” oleh Wealth & Finance International, mengiktiraf 3E Accounting sebagai perkhidmatan Perundingan Syarikat dan Sekretariat Korporat Syarikat terbaik di Malaysia industri ini. Baca semua

Accountancy Firm of the Year

3E Accounting PLT adalah dipilih Jadi Pemenang Anugerah Perakaunan Firm Tahun 2018 oleh Corporate LiveWire Finance. Anugerah ini ditaja oleh UK Business Circle dan disampaikan oleh Corporate LiveWire untuk memperjuangkan kejayaan firma dan individu yang tidak hanya menyumbang kepada industri tetapi juga memainkan peranan yang penting dalam meningkatkan perkhidmatan kewangan dalam pengurusan undang-undang dan kekayaan. Baca Semua.