This page is also available in: English (English) 简体中文 (Chinese (Simplified))

Testimonial Klien

Klien-klien 3E Accounting merangkumi entiti perniagaan pelbagai bentuk termasuk syarikat sendirian berhad, pemilikan tunggal, perkongsian, kepada cawangan syarikat-syarikat asing. Industri mereka termasuklah:

3E Accounting Malaysia Testimonial

Kami diiktiraf ACCA selaku Majikan Yang Diperakui sejak 8 Jun 2014. Program Majikan Yang Diperakui ACCA hanya menamakan entiti yang diiktiraf ACCA sebagai memiliki standard tinggi dalam latihan dan pembangunan pekerja. Selain itu, kami turut dipaparkan media arus perdana termasuk Channel Newsasia, dan tersenarai antara Top 10 Premium Compliance Service Providers. Anda boleh merujuk pautan di bawah bagi mendapatkan butiran tentang pencapaian dan pengiktirafan yang diterima kami dari pihak eksternal serta badan-badan profesional: Anugerah dan Pencapaian Kami.

Channel NewsAsia
Enterprise Services Insights

ACCA Approved Employer

The Best in Malaysia
Guarantee Customer Satisfaction
Excellent Customer Services

Inilah yang diperkatakan klien tentang kami.

Kepuasan klien memberikan kami motivasi. Kami akan terus memberikan yang terbaik..

“Amat menggembirakan memiliki 3E sebagai pembekal perkhidmatan saya. Bagi saya, mereka telah melangkaui konsep 3E: Efficient (Efisyen), Effective (Efektif) dan Economic (Ekonomi). Mereka sering memastikan semua yang saya kehendaki terjaga dan membantu saya melihat kepada bidang yang saya terlepas pandang. Mereka menolong saya menyusun segalanya, mengemaskan rekod syarikat saya dan memastikan syarikat saya mematuhi peraturan sepenuhnya. Saya gembira kerana telah menemui mereka dan memiliki sokongan mereka di dalam mengembangkan perniagaan.”

“3E Accounting sering bertindakbalas terhadap semua kebimbangan saya tanpa mengira masa.”

3E sentiasa membantu dan telah memberikan saya nasihat terbaik. Saya amat gembira syarikat saya kekal bersama 3E.”

Tambahan lagi, anda boleh meninjau sendiri ulasan pengguna-pengguna di FacebookGoogle, dan juga lookp.com.

3E Accounting Google Reviews
lookp 3E Accounting
Ulasan 3E Accounting Facebook

Adalah menjadi amalan dan etika perniagaan kami untuk tidak mendedahkan senarai pelanggan kami kerana kami melihat maklumat klien sebagai sulit serta menghormati mereka tanpa mengira samada mereka syarikat multinasional besar mahupun perusahaan kecil dan sederhana. Maka, nama penuh dan nama syarikat tidak akan didedahkan di dalam ulasan pelanggan berikut.

Bagaimanapun, yakinlah bahawa kami merupakan pembekal perkhidmatan diiktiraf di peringkat tempatan dan antarabangsa. Hubungi Kami hari ini bagi mengetahui selanjutnya.