This page is also available in: English (English) 简体中文 (Chinese (Simplified))

Beralih kepada 3E Accounting

Ubah pentadbiran korporat anda, fungsi kesetiausahaan korporat, serta perkhidmatan pematuhan lain kepada 3E Accounting. Kami merupakan syarikat perkhidmatan korporat terkemuka di Malaysia yang benar-benar menyediakan perkhidmatan penyelesaian sehenti.

Pasukan kami bukan hanya terdiri daripada akauntan berkelayakan, agen cukai, serta agen GST sahaja, kami berfikir di luar kotak dan menempatkan diri selaku agensi pekerjaan dan setiausaha berkelayakan. Selain itu, 3E Accounting juga telah meraih pelbagai anugerah dan pengiktirafan di dalam industri, termasuk Firma Terbaik di Malaysia oleh Malaysia Brands, Pembekal Perkhidmatan Pematuhan Premum 10 Teratas pada 2016 (Top 10 Premium Compliance Service Providers of 2016) di rantau Asia Pasifik dan sebagainya. Khidmat yang kami tawarkan senantiasa berkualiti optimum.

Kami bukan hanya dapat menyokong anda di Malaysia, malah kami boleh membantu anda meluaskan perniagaan ke luar negara apabila anda sudah bersedia. Buat masa ini, kumpulan rangkaian kami mempunyai kehadiran di 24 negara di seluruh dunia, dengan jumlah gabungan tenaga kerja melebihi 500 kakitangan di 33 pejabat merentas benua Asia, Amerika Utara dan Selatan, Afrika, Oceania dan Eropah.

 

 

Mengapa Anda Perlu Beralih Kepada 3E Accounting

Switch to 3E Accounting

Adakah anda tidak berpuas hati dengan pembekal perkhidmatan korporat semasa anda?
Sekiranya mana-mana yang berikut menggambarkan pembekal semasa anda, maka anda harus pertimbangkan untuk beralih:

 • Sering melakukan kesalahan dan kesilapan
 • Tempoh bertindak yang lambat
 • Kualiti perkhidmatan yang kurang baik
 • Komunikasi tidak konsisten
 • Yuran yang tinggi
 • Kurang komprehensif dalam perkhidmatan

Beralihlah kepada 3E Accounting, dan ucapkan selamat tinggal kepada segala masalah. Dengan 3E Accounting, anda dapat menikmati perkhidmatan efisien, efektif dan ekonomi melalui perkhidmatan solusi sehenti kami.

 

Beralih kepada 3E Accounting amat Mudah dan Pantas

Beralih kepada Perakaunan 3E adalah proses yang mudah dan pantas. Pada permulaan, anda hanya perlu memberi kami maklumat asas, dan pasukan berdedikasi kami akan meneruskannya. Berikut adalah proses yang diperlukan:

 • Apabila menerima maklumat asas daripada anda, kami akan menyemak status pematuhan firma anda untuk tahun kewangan semasa dan sebelumnya dan memaklumkan kepada anda jika tindakan segera diperlukan.
 • Kami akan bekerjasama dengan anda untuk memahami keperluan dan kebimbangan semasa anda mengenai pembekal anda. Berdasarkan keadaan unik anda, kami akan menghantar sebutharga untuk kelulusan anda.
 • Sebaik sahaja anda bersetuju dengan sebutharga kami dan membayar invois kami, kami akan menyediakan notis penamatan perkhidmatan bagi pihak anda.
 • Kami akan menghubungi pembekal perkhidmatan semasa anda bagi pihak anda, menyediakan semua dokumen yang diperlukan dan melaksanakan peralihan dengan lancar.
 • Kami kemudian akan memasukkan butiran syarikat anda dalam sistem kami dan memulakan perkhidmatan kami dengan sewajarnya.
 • Pembekal terdahulu anda akan menerima pemberitahuan daripada kami, dan kami akan mengatur untuk mengumpul fail berkanun anda dari mereka.
 • Kami akan menyediakan dan memfailkan segala dokumen yang diperlukan dengan agensi pengawalselia kerajaan yang berkaitan untuk memaklumkan kepada mereka mengenai perubahan pembekal perkhidmatan.

Bersedia untuk mengubah pentadbiran syarikat anda kepada 3E Accounting? Hubungi Kami hari ini dan kami memberi jaminan ianya mudah dan pantas.