This page is also available in: English (English) 简体中文 (Chinese (Simplified))

Perkhidmatan Menyewa Pejabat di Kuala Lumpur

Memilih ruang pejabat di Kuala Lumpur adalah suatu cabaran kerana keputusan anda sebenarnya boleh memimpin hala tuju sesebuah perniagaan. Sebagai contoh, pemilihan lokasi yang salah, boleh mengakibatkan kerugian kepada anda dari aspek pekerja atau pelanggan. Pertimbangkan tentang petunjuk yang perlu disampaikan kepada pekerja atau pelanggan anda apabila memilih lokasi pejabat. Pemilihan lokasi yang betul bukan sahaja akan memberikan peluang untuk membuat koleksi tetapi jugak memberikan idea untuk berapa banyak yang anda boleh perolehi daripada perniagaan anda.

Etiqa TwinsTerletak 120 meter dari Menara Berkembar Petronas, Etiqa Twins merupakan satu suit perniagaan sesuai dengan lokasi dan jalan penghubung yang utama, dimana, anda boleh berjalan kaki ke Stesen Rapid KL LRT KLCC dan Stesen Monorel Raja Chulan. Anda juga boleh mempertimbangkan persediaan ruang pejabat anda dari pendekatan perkhidmatan perkongsian. Etiqa Twins menawarkan anda lokasi dan perkhidmatan yang bertaraf tinggi, pada masa yang sama, mengekalkan bajet yang rendah bagi pendekatan perkhidmatan perkongsian. Selain itu, ruang untuk pekerjaan bersama dan pejabat maya adalah antara pilihan yang anda boleh mempertimbangkan apabila memilih lokasi pejabat yang baik bagi mengembangkan perniagaan anda.

Ruang pejabat yang sesuai boleh memajukan atau merugikan sesebuah perniagaan. Adakah anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai bagaimana untuk mencari ruang perniagaan yang sesuai untuk anda? Hubungi kami di info@3ecpa.com.my. Kami akan membantu anda untuk mencari ruang pejabat yang sesuai untuk perniagaan anda!