This page is also available in: English (English) 简体中文 (Chinese (Simplified))

Domain dan Hosting di Malaysia

Domain Hosting — Pemacu Kejayaan Internet

Bahagian yang terbaik mengenai bersaing dalam talian adalah bahawa semua perniagaan tanpa mengira saiz atau pengalaman mendapat peluang yang saksama untuk bersaing dan mengembangkan perniagaan. Campuran web strategi seperti pemasaran strategi, pemilihan nama domain dan web hosting Perkhidmatan SEO (Pengoptimuman Enjin Carian) yang betul boleh membantu anda menghancurkan persaingan dan mendahului.

Semasa ramai pemilik perniagaan dalam talian hanya menumpukan kepada SEO, kami ingin memperingatkan anda bahawa domain hosting juga adalah penting bagi memastikan kejayaan dalam talian yang pasti. Lihatlah bagaimana dua faktor ini menyumbang sebagai tangga kejayaan bagi perniagaan online.

 

Semak Nama Domain yang Ketersediaan

 

Pemilihan Domain

Nama domain anda adalah alamat perniagaan anda di talian, maka ianya perlu unik, berkuasa dan mudah untuk dicari. Dengan nama domain yang bagus dan senang dicari, pelanggan anda boleh mencari anda di internet dengan mudahnya. Jika tidak, pelanggan anda akan mengalami kesusahan untuk mencari laman web anda dikalangan laman-laman web yang lain.

Selain dari memudahkan pencarian, kelebihan lain bagi memiliki nama domain yang unik adalah:

  • Membantu mewujudkan identiti jenama yang kukuh
  • Mencegah penguntung dan pesaing dari mendapatkan nama domain yang sama seperti anda
  • Nama domain yang berbeza membantu untuk mendapatkan lebih ramai pelawat ke laman web anda.

Oleh itu, ianya adalah penting untuk memilih nama domain yang mudah diingati dan senang dicari. Sebagai profesional dalam industri, kami mengesyorkan anda untuk memilih nama domain seperti .com.my jika anda sedang bersaing dalam tempatan dan memilih domain .com jika anda merancang untuk bersaing di peringkat antarabangsa.

 

Perkhidmatan Pengendalian Laman – Pastikan Keaktifan Perniagaan yang maksimum

Memastikan bahawa laman web perniagaan anda boleh diakses oleh pelanggan anda dari mana-mana bahagian dunia pada setiap masa adalah penting bagi kejayaan perniagaan online. Jika laman web anda tidak boleh diakses oleh pelanggan anda, mereka akan memilih untuk melanggan produk dari atau bekerja dengan pesaing anda bagi memperolehi perkhidmatan yang sama. Pelanggan mempunyai banyak pilihan untuk dipilih. Bagi perniagaan, ianya adalah penting untuk anda memastikan bahawa pelanggan anda menyukai perniagaan anda berbanding dengan pesaing anda. Dan salah satu cara terbaik untuk mencapai matlamat ini adalah untuk memastikan laman web anda boleh diakses oleh pelanggan anda sepanjang masa. Masa aktif perniagaan adalah penting dan ianya boleh dicapai jika anda memilih rakan kongsi bagi perkhidmatan web hosting yang terbaik.

Di 3E Perakaunan PLT Malaysia, kami memberikan tawaran yang terbaik bagi anda dalam domain dan perkhidmatan web hosting melalui rakan sekutu kami. Daftarkan nama domain yang kebal dan mudah untuk dicari dan kendalikan laman web anda dengan 99.9 peratus jaminan laman web uptime. Rakan sekutu kami menawarkan web hosting pakej yang terbaik termasuk pengendalian VPS, pakej pengendalian domain yang dedikasi, & pakej pengendalian kongsi bagi harga yang paling berpatutan.

Selain itu, untuk memastikan kesinambungan perniagaan yang tidak dapat ditandingi, perkhidmatan pengendalian disokong oleh sokongan teknikal atas permintaan yang akan menyelesaikan semua jenis masalah berkaitan perkhidmatan, dengan memastikan anda tidak akan mengalami isu perkhidmatan tergendala bagi jangka masa yang panjang.

Untuk maklumat lanjut mengenai perkhidmatan hos domain atau bantuan perkhidmatan kami, sila hubungi kami hari ini!

Hubungi kami